Başlangıç > Genel > WWE NXT Takeover – 29 Mayıs 2014

WWE NXT Takeover – 29 Mayıs 2014

http://www.rspwfaq.net/2014/05/the-smark-rant-for-nxt-takeover.html#more

NXT Takeover
28 Mayıs 2014 – Full Sail University, Orlando, FL

Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu vurgulayan bir video şovu başlatıyor. NXT’de eğitimlerini tamamlayıp ana roster’a geçen güreşçileri gösteren videonun ardından Full Sail University’nin ev sahipliği yaptığı NXT Takeover programı başlıyor! 2 saat sürecek özel program, WWE Network’ten canlı yayınlanmakta.

Adam Rose vs. Camacho

Rose dalga geçerek maça başlayıp Camacho’nun kucağına atlasa da Camacho sert bir yumruk atıp butterfly suplex ekliyor. Tuş edemeyince sleeper bağlıyor, bu sırada arenadaki seyirciler Rose’un giriş müziğini söylemeye başlıyor. Rose sleeper’dan kurtuluyor ve Camacho’nun yumruklarından etkilenmeyerek “Hulk-up” yapmaya başlıyor ancak Camacho big boot ile onu yerde bırakıyor. Camacho tekrar sleeper bağlıyor, bu sefer seyirciler “Party time / All the time” tezahüratıyla Rose’u coşturuyor. Rose yine kurtulunca Camacho güzel bir leg drop ile üstünlüğünü sürdürüyor. Camacho köşedeki Rose’un üstüne koşuyor, Rose çekilip onu yumruklamaya başlıyor. Camacho iplerden gerilip koştuğunda Rose harika bir spinebuster yapıyor. Rose corner splash’in ardından bir de Party Foul vurup Camacho’yu tuş ediyor. (5:12) Maçın ardından Exotic Express ve Adam Rose galibiyeti kutluyorlar.

Anonsörlerimiz Tom Phillips, Byron Saxton ve William Regal. Phillips bu gece Sami Zayn ile Tyler Breeze’in maçını kazanan ismin NXT Championship için maça çıkma hakkı kazanacağını hatırlatıyor. Sami Zayn’in bir önceki NXT özel programı olan NXT ArRival’da Cesaro ile yaptığı maçla ilgili konuştuğu güzel bir videonun ardından arenaya dönüyoruz.

The Ascension (Konnor & Viktor) vs. Kalisto & El Local

The Ascension maçtan önce maskeli güreşçilere saldırsa da hurricanrana yiyip ring dışına yuvarlanıyorlar. Luchadorlar suicide dive denediğinde Ascension sert forearm’larla onları havada yakalıyor. Ringe dönüldüğünde Viktor Kalisto’yu hırpalayıp köşe yastığına asıyor ve bir clothesline ile yere düşürüyor. Viktor Kalisto’yu ring dışına yollayıp Konnor’a tag veriyor. Konnor Kalisto’yu havaya kaldırıp ring iplerine yolluyor, Kalisto iplerden sekip bariyerlere çarpıyor. Viktor Kalisto’nun üstüne koştuğunda Kalisto onun kafasını yakalayıp apron’a çarptırıyor. Kalisto tag vermek için koşuyor, Konnor yetişip onu durduruyor ve kendi köşesine çekip Viktor’a tag veriyor. Viktor sert bir chop vurduktan sonra köşedekei Kalisto’nun üstüne koşuyor, Kalisto dirsek vurup harika bir hurricanrana yapıyor. El Local sonunda tag alıyor ve iplerden sekip Viktor’a forearm vuruyor. El Local bir de moonsault ekliyor, Konnor tuşu bozuyor. Kalisto Konnor’ın kafasına tekme atıp onu ring dışına yolluyor, Viktor da onu dışarı gönderiyor. El Local köşeden Viktor’un üzerine zıplıyor, Viktor çekilip sert bir STO yapıyor. Konnor ringe giriyor ve Viktor ile hemen Fall of Man vurup El Local’i tuş ediyor! (6:16) Böylelikle Ascension 259 gündür tuttuğu kemerin sahibi olmaya devam ediyor.

Programın geri kalanında Sami Zayn vs. Tyler Breeeze, Charlotte vs. Natalya ve Adrian Neville vs. Tyson Kidd maçları yer almakta. Kısa süre içinde yazıyı tamamlayacağım.

Kategoriler:Genel
  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın