Başlangıç > Özel Şovlar, İncelemeler > WWE Hall of Fame 2009

WWE Hall of Fame 2009

WWE Hall of Fame Induction Ceremony 2009
Houston, TX – 4 Nisan 2009

Legends of WrestleMania oyununun sunduğu Hall of Fame 2009 takdim seramonisi başlıyor.

Todd Grisham, 25. WrestleMania öncesi yapılan Hall of Fame’i açan isim oluyor ve Jerry ‘The King’ Lawler’ı davet ediyor. Lawler, WWE’nin geçmişi, bugünü ve geleceğinin şu anda burada olduğunu söylüyor. Ardından bir Hall of Famer’ı davet ediyor; Nature Boy Ric Flair! Flair, burada olmanın büyük bir onur olduğunu söylüyor, ardından kendinin eski bir dostu olan bir ismi takdim ediyor; Ricky ‘The Dragon’ Steamboat! 

Steamboat’un kariyerinden görüntüler izliyoruz, geçmişte Randy Savage ve Ric Flair’la çıktığı maçlara ağırlık verilmiş.

Flair, “36 yıldan beri, o büyük bir yıldız. Taraftarların çok sevdiği bir güreşçi. Maça çıktığı her gece, yüzde yüz enerjisini ortaya koyan birisi.” diyerek söze başlıyor. Şimdi, ikisinin de aileleri olduğunu söyledikten sonra geçmişte yaşadıkları çekişmeden de söz açıyor. Flair, “Bu benim için büyük bir onur, karşınızda Ricky ‘The Dragon’ Steamboat!” diyor. Steamboat da yanında WWE Diva Kelly Kelly ile geliyor.

-Reklam-

Döndüğümüzde Steamboat, mikrofonun başında yerini almış durumda. Steamboat, Flair’la ilgili anılarından bahsettikten sonra, Jericho’ya sesleniyor. Yarın, Jericho’yu mahvedeceklermiş. JR’a, kendi maçlarında commentator’lık yaptığı için teşekkür ediyor. Bu gece Hall of Fame’de, kendi Oscar’ını aldığını söylüyor, seyirciler arasındaki Mickey Rourke’e bakarak. Ardından herkese teşekkür ediyor ve ayrılıyor.

Stone Cold Steve Austin, bu gece!

Jerry Lawler mikrofonda. Yarın gece, WrestleMania’nın muhteşem geçeceğini söylüyor. Yarın ayrıca, Mr. WrestleMania vs Streak maçı olacakmış, yani Shawn Michaels vs The Undertaker. Ardından bu geceki HoF’in sponsoru olan Legends of WrestleMania maçıyla ilgili bir tanıtım videosu gösteriliyor. Tabii ki Shawn Michaels ve The Undertaker arasında bir maç, bu oyun üzerinden gösteriliyor. Güzel olmuş, herneyse. Lawler söze devam ediyor ve Gene Okerlund’ı davet ediyor. Okerlund, yanında Eve ile geliyor ve söze başlıyor.

Okerlund, bu gece SCSA’in de HoF’e davet edileceğini hatırlattıktan sonra, HoF 2009’a davet edilen diğer kişiler gösteriliyor. Cowboy Bill Watts, Koko B. Ware, Howard Finkel, von Erich ailesi ve Funk’lar takdim edilmiş. Okerlund’ın konuşmasının ardından bu isimlerin davet edilme sahnelerinden kısa görüntüler gösteriliyor.

Lawler sözü alıyor ve ‘dünyanın en iyi patronu’, Vince McMahon’ı davet ediyor. No Chane şarkısının eşliğinde gelen McMahon’a ilgi ve alkış büyük tabii ki. Bu sırada tekrar reklam vakti geliyor.

-Reklam-

Vince, SCSA’yle aralarında bir çok şey yaşandığını söylüyor. SCSA’le aralarında yaşanan bazı şeyleri hatırlatıyor, ardından SCSA’in hayatından görüntüler izliyoruz. Ted DiBiase’nin emri altındaki Ringmaster karakterinden, World Champion oluşuna kadar bir çok şeyi içeren güzel bir video olmuş.

WWE Superstar’larının SCSA’le alakalı söyledikleri şeyleri görüyoruz. Ric Flair, onun bu endüstrideki en iyi güreşçilerden biri olduğunu söylerken, John Cena ise HoF’e alınmayı en çok hakeden kişinin SCSA olduğunu söylüyor.

Arenaya dönüyoruz ve Vince McMahon, Stone Cold Steve Austin’i HoF’e takdim ediyor. SCSA yanında Kelly Kelly ile gelip konuşmaya başlıyor. Austin, taraftarlara kendisini destekledikleri için teşekkür ediyor. Şimdiye kadar birkaç kez ciddi sakatlıklar yaşadığını ve WWE’den ayrı kaldığını, ancak taraftarlar sayesinde her zaman geri döndüğünü söylüyor. Küçükken park görevlisi olmak istediğini, ancak güreşçi olduğunu belirtiyor. WrestleMania 25 için hazır olanların ‘hell yeah’ çekmesini istiyor, seyirciler coşuyor tabii ki. WM 25’in muhteşem geçeceğini de söyledikten sonra son bir sözle konuşmasını bitiriyor; That’s the bottom line, ’cause Stone Cold said so!

Herzamanki gibi biri SCSA’e bira atıyor ve SCSA bira içiyor. SCSA ardından biraların birini de John Cena’ya veriyor, Cena da içiyor. SCSA taunt yaparken HoF 2009 programı da bitiyor.

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın